RETOURNEREN

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@barevoetjes.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Neem contact met ons op om een retourformulier te ontvangen.

 

Binnen 14 werkdagen na ontvangst in ons magazijn crediteren wij de geldende waarde. Een saldo in jouw voordeel wordt op je rekening overgemaakt. 

Retour adres:

Barevoetjes

J.vandeveldelaan 134

1701NE Heerhugowaard

Nederland

 

Ieder teruggestuurd pakketje moet voldoende gefrankeerd zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen en de bijbehorende kosten.

 

Voorwaarden

1  Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
2  U dient de producten in een geschikte omverpakking terug te sturen en geen stickers en/of tape te plakken op de originele verpakking. Het schrijven op de originele verpakking is niet toegestaan.
3  Indien u gebruikt wilt maken van volledige restitutie, dient u de producten in originele verpakking te retourneren. Onderstaande punten leiden tot waardevermindering:
 
- beschadigde producten of verpakking
- tape en/of stickers op de originele verpakking
- het schrijven op de originele verpakking
- verscheurde en/of ontbrekende folie
- vieze producten of verpakking 
 
4  Goederen worden op uw eigen risico verzonden. Ons advies is daarom de retourzending aangetekend te versturen, en de traceercode te bewaren.