Aankomende week

Beste bezoekers van www.barevoetjes.nl ,

Ik wil jullie graag op de hoogte stellen dat ik aankomende week mogelijk minder goed bereikbaar ben vanwege een achterstand in mijn administratie. De afgelopen weken heb ik hard gewerkt van 7:00 tot 22:00 uur om alles bij te houden. Daarnaast sta ik op dit moment ook op twee beurzen met STOER PAARD

Ik bied mijn excuses aan voor eventuele vertragingen in mijn communicatie of dienstverlening. Mocht het iets langer duren voordat ik op reacties reageer, dan vraag ik om jullie begrip en geduld.

Ik zal de berichten na aankomende week beantwoorden wanneer ik weer volledig klaar sta om mijn gebruikelijke werkzaamheden, zoals bekappen, op te pakken. Ik zal dan weer met volle aandacht beschikbaar zijn om jullie van dienst te zijn.

Voor afspraken verzoek ik jullie vriendelijk om telefonisch contact met mij op te nemen via WhatssApp op 0621503946 of een e-mail te sturen naar info@barevoetjes.nl na 3 juli zullen deze berichten beantwoord worden.

Hartelijk dank voor jullie begrip en ik kijk ernaar uit om jullie spoedig weer van dienst te kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,

Nahini www.barevoetjes.nl