Gesloten 15 juli - 30 juli 2023

Lieve klanten van Barevoetjes,

 

Ik wil jullie graag op de hoogte stellen van een tijdelijke sluiting van Barevoetjes. Bij Barevoetjes.nl geloven we dat de zomer een tijd is om te ontspannen, nieuwe avonturen te beleven en te genieten van quality time met je paard(en). Om deze reden willen we laten weten dat we van 15 juli tot 30 juli genieten van een welverdiende vakantie. Gedurende deze periode zal onze webshop tijdelijk gesloten zijn. 

De afgelopen week is heftig geweest voor mij, zowel lichamelijk als mentaal, vanwege een auto-ongeluk met mijn pas nieuwe auto. Gelukkig is de lichamelijke schade beperkt gebleven, maar ik voel dat ik toe ben aan een periode van herstel en rust. Ondanks deze gebeurtenis heb ik wel mijn BE rijbewijs behaald een dag later!

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie begrip en geduld in deze situatie. Jullie vertrouwen in mij als hoefverzorger betekent ontzettend veel voor mij. Het is een eer om jullie paarden te mogen verzorgen en ik waardeer jullie loyaliteit enorm.

Gedurende de sluitingsperiode zal ik geen afspraken maken en zal ik niet beschikbaar zijn voor hoefverzorging.

Ik zal deze vakantie gebruiken om zowel fysiek als mentaal te herstellen, zodat ik jullie in de toekomst weer met nieuwe  energie, inspiratie en vertrouwen kan helpen!

Nogmaals wil ik mijn oprechte dank uitspreken voor jullie begrip en vertrouwen. Jullie steun betekent veel voor mij. Ik kijk er naar uit om jullie na mijn vakantie weer te verwelkomen bij Barevoetjes!

Mocht je vragen hebben of meer informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via info@barevoetjes.nl.

Met zonnige groet,

Nahini

www.Barevoetjes.nl